Spøttrup borg

Materiale

Egetræselementer

Type

Partier i egetræ og glassamlinger

Ved indgangen til Besøgscenter Spøttrup Borg, har vi leveret de asymmetriske gulv til loft vinduespartier til den nye velkomstbygning.

I dækning af skoven, der omgiver store dele af området omkring Besøgscenter Spøttrup Borg, ligger indgangshuset, hvor servicefaciliteter, butik og udstillingsrum har fået til huse.

Med kyndige streger har E+N Arkitektur tegnet en stilren bygning med elementer udført i forskellige materialer og profilsystemer, og med elementer med glas mod glas hjørnesamlinger.

Selvom det er nemt at få øje på det moderne i de sirligt tilskårne egetræselementer, leder bygningen på fineste vis de besøgende videre ind i de omkringliggende skove, borgens urtehave og til sidst selve middelalderborgen, hvor man hurtigt bliver suget ind i en vaskeægte middelalderatmosfære.

Andre Cases

Husumparken Åfløjen Facade med turkis mahognidør

Husumparken Åfløjen

I Husumparken Åfløjen skulle alle de eksisterende plankedøre udskiftes med nye tidssvarende plankedøre med elslutblik og synlige, indfarvede rustfrie skruer.
Læs mere

Havmøllen ved Dråby

Vi har leveret vinduer og døre udført i europæisk eg, plankedøre med egefiner indvendigt, indvendige døre i sortmalet fyr og med malede mahogniplanker.
Læs mere

Jomsborg FDF lejr

Omgivet af godt og vel 7 hektar grund, en vaskeægte jættestue og en imponerende udsigt ud over Isefjorden, har Landkolonien Jomsborg ved Jægerspris fortjent noget ...
Læs mere
Spøttrup Borgs udstillingsrum med partier af egetræ og glassamlinger

Spøttrup borg

Ved indgangen til Besøgscenter Spøttrup Borg, har vi leveret de asymmetriske gulv til loft vinduespartier til den nye velkomstbygning. Tegnet af E+N Arkitektur.
Læs mere
Scroll to Top