OM UD VINDUER

Åbne muligheder

Du kan få nøjagtig de vinduer og døre, du har brug for. Ingen opgave er for speciel. Ingen opgave er for almindelig. Alle muligheder er åbne, og vi hjælper meget gerne med at vælge de bedste.

Bredt sortiment

Nogen vil have firkantede vinduer. Andre vil have runde vinduer. Nogle vil have brede døre. Andre vil have smalle døre. Alle har forskellige ønsker. Og vores store sortiment og dygtige håndværkere giver dig mulighed for at få alle dine ønsker opfyldt.

Højeste kvalitet

Alle vores produkter er af højeste kvalitet. Her går vi ikke på kompromis. Vi er omhyggelige, når vi vælger materialer og har ekstrem fokus på godt håndværk. Det betyder, at vinduer og døre fra UD Vinduer er robuste og har en ekstra lang levetid.

Et væld af kreative kombinationer

Vores store udvalg af produkter kan kombineres på kryds og tværs. Du kan slippe kreativiteten fri og vælge mellem et stort antal farver, profiler og glastyper.

Partnerskab

De gode løsninger finder vi frem til gennem et positivt og konstruktivt partnerskab med vores kunder. Vi sætter os ind i de udfordringer, du står over for som arkitekt, indkøber, bygherre, håndværker eller husejer – og vi leverer produkter, der opfylder lige præcis dine krav og ønsker.

SAMMENSPIL

Det visionære håndværk, som UD Vinduer leverer, kræver et tæt sammenspil med vores kunder. Når vi kender dine krav, behov og ønsker, kan vi levere produkter, der er noget ud over det sædvanlige.

SAMMENHOLD

Vi elsker at involvere os, for det giver os den største sikkerhed for, at du bliver glad og tilfreds.

Partnerskab

Med UD Vinduer får du et partnerskab, hvor dialog, sparring, fleksibilitet og engagement er i højsædet. Vi er mere end din leverandør af vinduer og døre – vi er også en værdifuld samarbejdspartner.

Dialog og sparring

Vi kender vinduer og døre ud og ind, og vi stiller spørgsmål og lytter. Kombinationen af faglighed, dialog og sparring giver dig den bedste løsning. Og det gælder både, når du køber standardvarer, specialløsninger til herregården eller til den krævende renoveringsopgave.

Fleksibilitet og engagement

Vi engagerer os i vores kunders projekter – også ud over det sædvanlige. Vi har et skarpt fokus på dine behov og arbejder hårdt for, at imødekomme dine krav. Du kan stole på, at UD Vinduer leverer kvalitetsprodukter og ekspertviden, der sikrer den bedste løsning og gør livet lettere for dig.

Kvalitet tager tid

Vi udfører vores arbejde med omhu og med sans for detaljerne. Det tager tid. Derfor lover vi ikke den hurtigste leveringstid. Men vi lover, at du får det bedste af det bedste – til en fornuftig pris.

Din sikkerhed

Vi har mange års erfaring med at lave produkter, der holder. Vores fokus på kvalitet er din sikkerhed for, at du får et kvalitetsprodukt med lang levetid. Alle vores produkter er naturligvis CE-mærket.

SAMMENHÆNG

Der er en sammenhæng mellem kvalitet, kreativitet og tid. Vi leverer vinduer og døre i utallige formater, former og farver. Du får til gengæld kreativ frihed, fleksibilitet og høj kvalitet i én samlet pakke. Men det tager lige et par dage længere.

SAMMENSÆT

Vinduer og døre spiller en markant rolle i en bygnings udtryk. Derfor giver vi vores kunder mulighed for at sætte mange forskellige elementer, farver og materialer sammen.

Special- og standardløsninger

Står du med et usædvanligt projekt, er vi leveringsdygtige i alle former for specialløsninger og har stor erfaring med det. Men vi leverer også standardprodukter, der er baseret på solidt håndværk og dækker mange kunders behov. Derfor behøver du kun én leverandør af døre og vinduer.

Døre

Døre skaber sammenhæng mellem inde og ude og skaber lys i en bygning. Vores udvalg er stort – fra hæveskyde- og foldedøre til franske terrassedøre og kirke- og herregårdsdøre. Du kan få standarddøre og specialdesignede døre og døre med meget eller lidt glas. Du kan få lige den dør, der er behov for.

Materialer og farver

Fyrretræ, mahogni eller eg? Standardfarver, laserende farver eller flerfarvet? Valget er dit, og du kan vælge mellem et væld af materialer og farver og sammensætninger. Og har du helt specielle krav, finder vi ud af det.

Scroll to Top