Husumparken Åfløjen

Materiale

Mahogni

Type

Plankedøre med synlige rustfrie skruer og elslutblik

For at noget er lidt ud over det sædvanlige, behøver der ikke være tale om en total udskiftning af alle elementer i en bygning. Det kan være at projektet skal tilpasses eksisterende byggeri, det kan være materialerne er specielle, eller der kan være tale om et lidt unikt farvevalg.

Projektet Husumparken Åfløjen i Rødovre falder lidt ind under alle disse kategorier, for her var opgaven, at alle de eksisterende plankedøre skulle udskiftes med nye tidssvarende plankedøre med elslutblik. Med andre ord, skulle de minde lidt om de gamle, men i en ny og forbedret udgave og kvalitet.

Materialerne der er anvendt, tæller mahogni til de massive planker i dørene, malet indvendigt i cremehvid, udvendigt i nuance af blågrøn, og med synlige rustfrie skruer indfarvet i samme farve. Yderligere er der tilføjet rustfrie sparkeplader i specialhøjde både indvendigt og udvendigt på alle døre.

I alt blev der leveret 29 identiske elementer, så helhedsindtrykket af de ensartede lejlighedsblokke er bevaret.

Andre Cases

Husumparken Åfløjen Facade med turkis mahognidør

Husumparken Åfløjen

I Husumparken Åfløjen skulle alle de eksisterende plankedøre udskiftes med nye tidssvarende plankedøre med elslutblik og synlige, indfarvede rustfrie skruer.
Læs mere

Havmøllen ved Dråby

Vi har leveret vinduer og døre udført i europæisk eg, plankedøre med egefiner indvendigt, indvendige døre i sortmalet fyr og med malede mahogniplanker.
Læs mere

Jomsborg FDF lejr

Omgivet af godt og vel 7 hektar grund, en vaskeægte jættestue og en imponerende udsigt ud over Isefjorden, har Landkolonien Jomsborg ved Jægerspris fortjent noget ...
Læs mere
Spøttrup Borgs udstillingsrum med partier af egetræ og glassamlinger

Spøttrup borg

Ved indgangen til Besøgscenter Spøttrup Borg, har vi leveret de asymmetriske gulv til loft vinduespartier til den nye velkomstbygning. Tegnet af E+N Arkitektur.
Læs mere
Scroll to Top