Jomsborg FDF lejr

Materiale

Mahogni

Type

Omgivet af godt og vel 7 hektar grund, en vaskeægte jættestue og en imponerende udsigt ud over Isefjorden, har Landkolonien Jomsborg ved Jægerspris fortjent noget lidt ud over det sædvanlige.

Med snart 120 år på bagen har området været hjemsted for FDF Frederiksberg, og fungeret som et fristed hvor der både er højt til loftet og plads til masser af leg og samvær.

Og netop når man har med FDF at gøre, er det nødvendigt at lave et bindeled mellem det varme og hyggelige, og naturen og udelivet. For det at være ude spiller selv sagt en stor rolle, og selv når man er indenfor, skal man stadigvæk føle, at naturen er tæt på.

Derfor var vores første tanke, at enorme vinduespartier i den nye hovedbygning var det oplagte valg, så man stadigvæk kan suge hele naturen til sig, selvom man sidder indenfor.

Til dette spændende projekt har vi primært leveret elementer i træ/alu.

Projektet er tegnet af Cubo tegnestue.

Andre Cases

Husumparken Åfløjen Facade med turkis mahognidør

Husumparken Åfløjen

I Husumparken Åfløjen skulle alle de eksisterende plankedøre udskiftes med nye tidssvarende plankedøre med elslutblik og synlige, indfarvede rustfrie skruer.
Læs mere

Havmøllen ved Dråby

Vi har leveret vinduer og døre udført i europæisk eg, plankedøre med egefiner indvendigt, indvendige døre i sortmalet fyr og med malede mahogniplanker.
Læs mere

Jomsborg FDF lejr

Omgivet af godt og vel 7 hektar grund, en vaskeægte jættestue og en imponerende udsigt ud over Isefjorden, har Landkolonien Jomsborg ved Jægerspris fortjent noget ...
Læs mere
Spøttrup Borgs udstillingsrum med partier af egetræ og glassamlinger

Spøttrup borg

Ved indgangen til Besøgscenter Spøttrup Borg, har vi leveret de asymmetriske gulv til loft vinduespartier til den nye velkomstbygning. Tegnet af E+N Arkitektur.
Læs mere
Scroll to Top